Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Trondheim: Ekstramøte torsdag 15. oktober

Den 15. oktober er vi så heldige å få besøk av Chris Maile, som blandt annet er kjent som arrangør av Oslo Whiskyfestival.

Hos oss skal han arrangere nosing/tasting-konkurranse, og han lover at det skal bli noe å bryne seg på både for nybegynnere og viderekomne, men at opplegget samtidig er lagt opp slik at alle får til noe. Vi får veiledning i fremgangsmåte for å lykkes med identifisering og dette blir garantert lærerikt. Kveldens vinner får et to-dagerspass til Oslo Whiskyfestival i premie, skulle han/hun ikke ha anledning til å reise til Oslo blir det alternativ premie i form av flytende varer.

Det er et tak på antall deltagere på ca 20 (+) på dette møtet, så vi er nødt til å kjøre påmelding (og dermed er møtet også forebeholdt medlemmer, selvsagt). Vi starter sannsynligvis litt tidligere enn normalt, nøyaktig tidspunkt er ikke 100 % avklart ennå. Påmelding sendes via kontaktskjemaet.

For mer info, kontakt NWML Trondheim.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>