Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Oslo Medlemsmøte 11. november: Whisky og sjokolade m/film

Onsdag 11. november er det klart for et nytt medlemsmøte i NMWL.

Tema i november er Whisky og sjokolade og så viser vi filmen “Whisky Galore”.

“Whisky Galore” er en bok fra 1947 av Compton MacKenzie. Den er basert på en virkelig hendelse der skipet SS Politician gikk på grunn ved Eriskay i 1941. Båten hadde 250.000 flasker med brennevin ombord. Historien ble både et teaterstykke og film. Det er filmen “Whisky Galore” fra 1949 som vi skal vise på novembermøtet.

Ta kontakt dersom du er interessert i komme på møtet eller ønsker mer info.

4 comments to NMWL Oslo Medlemsmøte 11. november: Whisky og sjokolade m/film

 • Jens Roede

  Jeg har registrert meg i NMWL Oslo, men finnear det vanskelig å få kontakt videre. Det står ikke hvor og når medlemsmøtet 11. november skal være.
  Jeg har også lest om Whisky Forum som skal være 6. og 7. november i Ingeniørenes Hus. Ingen informasjon på NMWL’s hjemmeside, hva skjer?
  Håper på svar!
  MVH
  Jens

 • NMWLs nettsjef

  Hei! Hvis du er registrert hos NMWL Oslo skal du være på mailinglisten og få info om møtene der. Vi opplyser ikke om sted på nett da dette er for lukket selskap å regne og vi helst vil unngå at folk bare “ramler innom”. Men jeg skal gi beskjed til ansvarlig i Oslo som tar kontakt med deg.

  Angående helgas festival er jeg jo litt sent ute med å svare, men jeg var i Oslo for å delta. Oslo Whiskyfestival er ikke et NMWL-arrangement, derfor er det ikke nødvendigvis noe vi annonserer på våre nettsider. Det har derimot vært hyppig diskutert på forumet.

 • Jakob Thyness

  Jeg meldte meg inn i NMWL i helgen, og ønsker å komme på medlemsmøtet 11. november, men får en feilmelding når jeg klikker på “ta kontakt”-linken. Hvordan går jeg frem for å få mer info?

 • NMWLs nettsjef

  Hvis du meldte deg inn i helgen bør du få mail via mailinglisten, men jeg skal sende deg info for sikkerhets skyld, samt fikse lenken – takk for tipset…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>