Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Gausdal

Onsdag 14. april hadde NMWL Gausdal møte med 25 tilstede.  Vi hadde livemusikk med 2 lokale gausdøler som med sine gitarer og stemmer tryllet frem irsk og skotsk folkemusikk.  Et av kveldens høydepunkt kom når Glenlivet 21 år Archives ble introdusert.  Den ble satt pris på utover det vanlige.  NMWL Gausdal planlegger en føljetong for temaer på kveldene hvor vi skal prøve å følge River Spey fra sitt utgangspunkt og smake oss nedover elven på de destilleriene som er tilknyttet elven.  Det skal bli en spennende reise og spennende å se hva som dukker opp av whiskyer og andre historier og kuriositer nedover elven (Spey casting er blant annet en av  kuriositene).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>