Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Gausdal

Etter den sagnomsuste og vellykkede kvelden på Bauker i 2009 ønsker vi også i år å lage en litt spesiell atmosfære rundt et av våre møter.

Dermed ønsker whiskylaget i år igjen å invitere til en kveld på Bauker.  Der vil det bli servert god drikke og god mat gjentatte ganger.  God drikke inkluderer også vin og mineralvann.

Dette er en kveld hvor vi inviterer også de som til vanlig ikke er med på de ordinære onsdagskveldene.  Så inviter med dere igjen partnere/de som sitter hjemme/er sjåfører vanligvis.

Vårt kulturelle innslag kommer fra Jon Bertelsen som er en kjent person innefor cognac og whisky i Norge.  Han har bl.a. sine egen ’Jon Bertelsen cognac’ i mange forskjellige varianter på Vinmonopolet.  Han skal guide oss i gjennom de ulike whiskyene vi skal bli servert før maten, til de ulike rettene og etterpå.

Vi utvider møtet med en time og dermed blir tidspunktet fra kl. 19-23.  Det vil bli satt opp maxitaxi tur/retur Follebu/Segalstad bru etter forespørsel.  Retur med maxitaxi vil foregå både kl.22 og kl.23

Påmelding skjer på mail: simonsenallan@hotmail.com og foregår etter først til mølla prinsippet.  Det er plass til ca 40 personer og siste mulighet for å melde seg på er søndag 23. mai.  Kuvertprisen er som i fjor 350 kr per person og settes inn på konto 1201 65 93506. 

Meld dere på og velmøtt!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>