Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Trondheim: Robin Laing i samarbeid med Credo

Robin Laing på Dufftownfestivalen 2008

Robin Laing på Dufftownfestivalen 2008

Fredag 27. august er det NMWL Trondheims tur til å få besøk av Robin Laing.  For anledningen har vi inngått et samarbeid med Credo, der konserten kommer til å foregå i baren i andre etasje.

Arrangementet starter 21:00. Det vil bli satt sammen en smakspakke av whiskyer som man kan kjøpe og som Robin vil prate om innimellom låtene. Pris for smaking og konsert er 250. Har man anledning kan det anbefales å spise dagens kjøtt eller fisk i baren i forkant av konserten.

For mer info om Robin Laing, se whiskywiki: http://www.nmwl.no/wiki/Robin_Laing – lenker til andre sider nederst.
Foruten å være en svært så habil “folk singer/songwriter” er han vittig og et oppkomme av historier fra Skottland og whiskyindustrien og definitivt verdt å få med seg.

Ta kontakt for mer info.

Merk: Vi opplyste tidligere om at inngang var gratis, slik blir det desverre ikke, man må betale for smaking og konsert.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>