Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Bergen: Medlemsmøte 20.september

Mandag 20.september er det nytt medlemsmøte i NMWL Bergen (vanlig tid og sted).

Tema: Homecoming

I september reiste en del av NMWL Bergens medlemmer på tur til Skottland. Reisen gikk blant annet til Dufftown, Tain og Pitlochry hvor vi besøkte destillerier som Benriach, Glenmorangie og Edradour. Vi vil denne kvelden vise bilder og fortelle fra turen mens vi smaker på fire passende whiskyer.

2 comments to NMWL Bergen: Medlemsmøte 20.september

  • Roald

    Kanskje en ide å nevne tidspunkt og sted….- Greit at man finner det på info siden om NMWL Bergen, men i stedenfor bare å skrive “vanlig tid og sted” så hadde det vært greit for evt. nye medlemmer som ønsker å komme på et møte å slippe å leite for mye rundt…(?)

  • Nils Johannessen

    Hei Roald

    Tid og sted skal i utgangspunktet kun være “offentlig” for medlemmer og for de som har meldt interesse for å få informasjon om møtene.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>