Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Whiskykundeundersøkelse fra Vinmonopolet

Vinmonopolet har lagt ut følgende innlegg på forumet. Vi oppfordrer medlemmene/forumbrukerne til å delta i undersøkelsen.

Vinmonopolet opererer i dag med en firedelt kategorisering av brennevinskundene:
– Den uinvolverte kunden
– Den prisfokuserte kunden
– Den brennevinsinteresserte kunden
– Ekspertkunden

For å få mer informasjon om hva som leder til kjøp hos ekspertkunden på whisky har vi laget en undersøkelse beregnet på medlemmene i Norsk Maltwhiskylag. Undersøkelsen vil ta ti til femten minutter å besvare, og vi vil sette veldig pris på din deltakelse.

Når du besvarer undersøkelsen vil du for noen spørsmål se at det vil kunne være konflikter mellom hva som er realistisk og hva som er ideelt. For å sikre at spørsmålene besvares likt vil vi gjerne at du svarer hva du ønsker, uten å vurdere altfor nøye om det er oppnåelig eller ikke.

Frist for å besvare undersøkelsen er 10.april.

Mvh
Terje Meling, produktsjef
AS Vinmonopolet

Link til undersøkelsen:
https://web.questback.com/isa/qbv.dll/SQ?q=8w2f%2BhaYqjKXFZHfndzSBgoCYCMnSjMq7nQXR4etr7SjxA%3D%3D

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>