Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Fredrikstad: Minikonsert og Whiskysmaking med Robin Laing 2. September

NMWL Fredrikstad starter whiskyhøsten med å invitere til minikonsert og whiskysmaking med Robin Laing, Skottlands whiskymusiker, medlem av smakspanelet til The Scotch Malt Whisky Society, skribent – og særdeles interessert i whisky, historier og musikk. Han ga ut ny cd i fjor høst – med navn “Whisky for breakfast” – et godt tema.

Som i fjor vil han holde en kombinasjon av smaking, musikk og litt historier – og det blir en flott opplevelse med god musikk og svært interessant og hyggelig tilnærming i forhold til smak og opplevelser.

Vi inviterer til kl 1900, hvor vi starter med snitter og mulighet for å kjøpe forfriskninger fra lagets bar. Robin starter ca kl 2000 og vi runder av ca kl 2230.

Pris
Påmelding skjer ved å betale til lagets konto 1202.80.09605  innen 25.08.11.
Medlemmer kan invitere med inntil en gjest for medlemspris kr 200,-. Utover dette
er pris kr 250,- pr person. Prisen dekker inngang, bespisning og underholdning. For å være med på smakingen betales 3 bonger i henhold til sedvane.

Obs. Vi har byttet sted

 

Ta kontakt for mer informasjon

Comments are closed.