Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Trondheim: Medlemsmøte 22. september

Septembermøtet i NMWL Trondheim går av stabelen torsdag 22. klokken 19:30 i vårt faste lokale. Vi har jo hatt Rare Malts i september noen år på rad, men nå har prisene for Rare Malts steget såpass at vi har droppet den tanken. I år kan vi i stedet friste med en rekke Old Malt Cask tapninger, og det er ingen grunn til å tro at det skulle føre til noen reduksjon i kvaliteten på smaken i alle fall.

Som vanlig er dette litt mer eksklusive møtet forebeholdt medlemmer.  Det vil si at om du ikke har meldt deg inn ennå bør du snarest betale  250 kroner til kontonummer 0539 63 81127, merk betalingen med  “Kontingent 2011” og navnet ditt.

For å ha en oversikt og sikre at vi har plass (og whisky) til alle er  det også påmelding til dette møtet. Send oss navn senest onsdag  klokken 18:00. Bommer du på den fristen kan du møte opp likevel  torsdag kveld i håp om at det er plass til deg, men du risikerer å  måtte snu i døra.

Ta kontakt for mer info.

Edit: Det ser ikke ut til at det blir fullt, så vil du slenge deg med i siste liten er det bare å komme.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>