Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Whiskyforum – registreringserklæring

Ved å benytte dette forumet sier du seg enig i at du ikke vil skrive noe i innlegg som er usant, ærekrenkende, feil, vulgært, sjikanerende, obskønt, profant, sex-fiksert, truende, krenkende for privatlivet, pornografisk eller på noen måte i strid med norsk eller internasjonal lov. Du sier deg også enig i at du ikke vil legge inn materiale som har opphavsrett med mindre det er du selv som har opphavseretten eller du har skriftlig tillatelse fra den/de opphavsretten tilhører. Søppelpost, reklame, kjedebrev, pyramidespill og tiggerbrev er også forbudt på dette forumet.

Merk deg at det ikke er mulig for NMWLs representanter å bekrefte sannhetsinnholdet i innlegg. Vær snill å huske på at vi ikke aktivt overvåker alle innlegg og derfor ikke er ansvarlige for innholdet i disse. Vi garanterer ikke for nøyaktigheten, fullstendigheten eller nytteverdien til innleggene. Innleggene represnterer meningene til den som har skrevet dem, og det sammenfaller ikke nødvendigvis med majoriteten til forum-medlemmene eller til NMWL. Føler du at et innlegg er upassende eller støtende, oppfordres du til å umiddelbart varsle administratoren eller en av moderatorene. Administrator og NMWL forebeholder seg retten til å redigere/slette upassende materiale innen en rimelig tidsramme, dersom de avgjør at en slik redigering/sletting er nødvendig. Dette er en manuell prosess og det kan derfor ta noe tid før redigering/sletting skjer. Dette gjelder også informasjon i medlemsprofiler.

Du er alene ansvarlig for innholdet i dine egne innlegg, og du sier deg enig i å holde administrator, NMWL og NMWLs representanter skadesløse. NMWL forebeholder seg også retten til å avsløre din identitet (eller annen relatert informasjon samlet av denne tjenesten) i tilfelle en formell klage eller rettssak som bunner i din bruk av dette forumet.

Du har muligheten, når du registrerer deg, til å velge et brukernavn. Vi anbefaler at du velger et passende brukernavn. Med brukerkontoen du registrerer, går du med på å aldri gi ditt passord til andre (med untak av en administrator på dette forumet) for din egen beskyttelse og for valideringsårsaker. Du går også med på å ALDRI benytte en annen brukers konto, uavhengig av årsak. Vi anbefaler også på det sterkeste at du velger et sikkert og komplisert passord for konoten for å forhindre kontotyveri.

Etter at du har registrert deg og logget deg inn på dette forumet vil du ha muligheten til å fylle ut en detaljert brukerprofil. Det er ditt ansvar å presentere korrekt og passende informasjon. Dersom du har bransjetilknytning ønsker vi dine bidrag velkommen, men vi oppfordrer på det sterkeste at du erklærer din tilknytning i signaturen som legges til alle dine innlegg. Dersom administratoren eller NMWL avgjør at noe av profilinforamsjonen er feil eller upassende, kan den bli slettet med eller uten advarsel. I visse tilfeller kan sanksjoner være aktuelle.

Vær snill å merke deg at ved registrering og med hvert innlegg blir IP-adressen din registrert, i tilfelle vi trenger å stenge deg ute fra forumet eller kontakte din ISP. Dette vil bare skje dersom du gjør deg skyldig i grove overtramp av disse reglene.

Legg også merke til at forummykvaren oppretter en informasjonskapsel (cookie) på din maskin. Denne kapselen inneholder informasjon som ditt brukernavn og passord, og brukes KUN til å sørge for at du forblir innlogget/utlogget. Mykvaren samler ikke inn og sender ikke annen informasjon fra eller til din maskin.